Praktische info

De film start telkens na zonsondergang wanneer het donker genoeg is, in juli is dat om 22u, in augustus om 21u30 en in september om 20u30. Hou dus goed het startuur van jouw film in de gaten. Er zijn een aantal zitplaatsen voorzien, maar neem gerust zelf een strand- of kampeerstoeltjes mee. Ook een kussen of dekentje meenemen mag.

Zomerfilms 2021 is een aangepaste, coronaproof editie: voor een beperkter publiek, zodat voldoende afstand steeds gegarandeerd is. Er kunnen 300 mensen tegelijkertijd in Velodroom, daarom werken we met een systeem van polsbandjes. De eerste 300 bezoekers krijgen een polsbandje, dit is je toegangsticket tot Velodroom.

Op de Velodroomsite vind je de gezellige pop-up Bar Vélo met een uitgebreid aanbod voor jong & oud! Ook eigen drank en snacks meenemen is toegelaten.

De locatie is rolstoeltoegankelijk.

Velodroom is niet overdekt, neem bij regen zelf een regenjas, paraplu,… mee. De vertoning gaat normaal altijd door zoals gepland, ook in geval van regen. Enkel bij overmacht zal Zomerfilms zelf annuleren. Voor de meest recente updates, check de Facebookpagina.

Veiligheidsmaatregelen:

  • De locatie opent telkens een halfuur voor de start van de film. Aan de inkom van de Velodroom delen we polsbandjes uit aan de eerste 300 bezoekers. Enkel met een polsbandje mag je de Velodroom in en uit.
  • Het dragen van een mondmasker is verplicht als je rondwandelt. Vanaf dat je neerzit mag je je mondmasker afzetten.​ Drankjes ​en​ snacks consumeer je dan ook zittend.