Praktische info

De Zomerfilms zijn gratis toegankelijk.

De film start telkens na zonsondergang wanneer het donker genoeg is. Mid juli is dat rond 22u15, een maand later rond 21u30. Houd dus goed het startuur van de film in de gaten. De locatie opent telkens een uur voor de start van de film.

Er zijn een aantal zitplaatsen voorzien, maar als je zeker wilt zijn van een comfortabel plekje neem je best zelf een strand- of kampeerstoeltje, kussen of dekentje mee.

Je eigen drank en snacks meenemen mag! Daarnaast vind je op de Velodroomsite de gezellige pop-up Bar Vélo met een uitgebreid aanbod voor jong & oud. Bij Abdij van Vlierbeek kan je bij taverne In Den Rozenkrans terecht voor een drankje.

De meeste locaties zijn rolstoeltoegankelijk, maar je moet wel door het gras. Enkel het Van Dalepark is niet eenvoudig bereikbaar.

De locaties zijn niet overdekt, neem bij regen zelf een regenjas, paraplu,… mee. De vertoning gaat normaal altijd door, ook in geval van regen. Enkel bij overmacht zal Zomerfilms zelf annuleren. Voor de meest recente updates, check de Facebookpagina.