Praktische info

De film start telkens na zonsondergang wanneer het donker genoeg is, rond 21u30. De locatie opent om 20u30.

Tickets kosten €4. Personen die recht hebben op het kansentarief kunnen aan korting een ticket kopen met hun UiTPAS. Tickets zijn op voorhand te koop via deze site: op iedere filmpagina vind je een knop ‘Koop ticket(s)’. Je kan ook ter plaatse, op de dag van de voorstelling, tickets aankopen, aan de inkom van het terrein en dit zo lang de voorraad strekt.

Er zijn stoelen voorzien voor iedereen, zelf een strand- of kampeerstoeltjes meenemen is niet mogelijk. Je krijgt een stoel overhandigt aan de inkom van het terrein op vertoon van je ticket. Een kussen of dekentje meenemen mag uiteraard wel.

Het terrein is niet overdekt, neem in geval van regen zelf een regenjas, paraplu,… mee. Ook muggenmelk meenemen raden we aan. De vertoning gaat normaal altijd door zoals gepland, ook bij regenweer. Enkel in geval van overmacht zal Zomerfilms zelf annuleren. Voor de meest recente updates, check de facebookpagina.

​Op het domein vind je elke filmavond vanaf 20u30 de Movie Night Bar​ uitgebaat door taverne​ Koe-Vert. Met heerlijke broodjes, knabbels en verfrissende drankjes​Je kan ook een​ picknick​ reserveren​ met een dekentje. ​Voor meer informatie: c​heck de facebookpagina of mail ​naar ​info@koevertkiewit.be​. Ook eigen drank en snacks meenemen is toegelaten.

Er is een gratis parking op het terrein.

De locatie is rolstoeltoegankelijk, maar de parking is 100m van het terrein gelegen en het terrein bestaat uit een grote grasvlakte.

Veiligheidsmaatregelen:

  • De locatie opent telkens een uur voor de start van de film. Probeer tijdig te komen, zo spreiden we de toestroom. Aan de inkom toon je je ticket als je er online een gekocht hebt of koop je ter plaatse je ticket.
  • Het dragen van een mondmasker is verplicht als je rondwandelt. Vanaf dat je neerzit mag je je mondmasker afzetten.​ Drankjes ​en​ snacks consumeer je dan ook zittend.
  • Er zijn zitplaatsen voorzien. Zelf een strand- of kampeerstoeltje meenemen is niet toegelaten.